Priser för tryckeri i Stockholm

När du har bestämt dig för att synas bättre eller mer effektivt nå fram till kunderna genom att använda dig av trycksaker är det dags att se på priser för tryckeri i Stockholm. Om du vet exakt vad det är du vill ha kan du enkelt kontakta olika tryckerier för att få en offert. Men det finns saker som påverkar priset som det kan vara bra att känna till innan man sätter igång.

Vad ska jag tänka på?

De flesta tryckerierna i Stockholm har hemsidor där du kan fylla i vad du vill ha hjälp med och de skickar en offert, ofta inom 24 timmar eller mindre. Här behöver du veta hur stor upplaga du vill ha, vilken kvalitet på papper, om det ska vara svart-vitt eller fyrfärg och om du vill att tryckeriet ska hjälpa dig att adressera och distribuera trycksakerna. Allt detta påverkar priset, så det är bra att vara lite påläst. Om du råkar på termer du inte förstår finns det tryckerier som utbildar sina kunder, genom seminarier och online-kurser, men ofta har de också bra information på sina hemsidor. Framför allt, var inte rädd för att fråga om du är osäker.

Priser för tryckeri i Stockholm

Jämför olika tryckerier

För att hitta det bästa priset för dina trycksaker är det viktigt att du kontaktar flera olika företag. Välj sedan tryckeriet som ger dig den bästa offerten. Se till att det är tydligt innan du skriver avtal vad som ska ingå i offerten att alla tilläggstjänster du önskar finns med. Det går att förhandla med tryckerierna, så det kan vara värt ett försök för att få ett bra pris.